Gyászol Robert Redford: elvesztette a fiát

58 éves korában elhunyt Robert Redford fia.

"Jamie ma meghalt. Megszakad a szívünk" - írta Twitter-oldalán az 58 éves producer, író, rendező felesége, akivel 32 évet élt házasságban. Kyle Redford elmondása szerint férje csodálatos életet élt és nagyon sokan szerették. "Borzasztóan hiányozni fogsz" - tette hozzá bejegyzésében azzal együtt, hogy mennyire hálás a két közös gyermekükért, akiket együtt neveltek fel.

James Redford májbetegséggel küzdött és májtranszplantációra várt, amikor tavaly novemberben az epevezetékében rákot diagnosztizáltak. A filmes szakember a kaliforniai Marin Countyban hunyt el.

Robert Redford szóvivője Cindi Berger a People magazinnak annyit mondott, a 84 éves Oscar-díjas színész a családjával gyászol, és kéri ennek tiszteletben tartását. "Egy gyermek elvesztése esetén mérhetetlen a gyász. Jamie egy szerető fiú, férj és apa volt. Öröksége a gyermekei, a művészete, a filmes munkái, valamint a természetvédelem és a környezete iránti elkötelezett szenvedélye révén él tovább." 

A Gyászol Robert Redford: elvesztette a fiát bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!