Drámai bejelentés: Jeff Bridges rákkal küzd

Rákkal diagnosztizálták az amerikai színészt.

Jeffrey Leon Bridges a Twitter oldalán jelentette be, hogy rákot - egészen pontosan limfómát, azaz nyirokrákot - diagnosztizáltak nála. Az Oscar-díjas színész, aki olyan filmekben szerepelt, mint például a King Kong, az Őrült szív vagy a Vasember, egyelőre pozitívan áll a helyzethez, azt írja: szerencsésnek érzi magát, mert egy igen jó orvoscsoport foglalkozik vele, és a betegség prognózisa is reménykeltő - írja a TMZ.

Jeff már megkezdte a kezeléseket és azt ígéri a rajongóknak, hogy folyamatosan tájékoztatja majd őket az állapotáról. Hozzátette: nagyon hálás az imákért és a jó kívánságokért.

A Drámai bejelentés: Jeff Bridges rákkal küzd bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!