Próbatermes-bulizós videót adott ki a Jinjer

Nuskull Magazin

Az ukrán Jinjer egy próbatermes-házibulis videót készített az egy éve bemutatott Macro lemez The Prophecy dalára. A klip a kijevi Bright Sound Studióban lett felvéve, ahol nagy valószínűséggel több videó is fog készülni, miután a zenekar basszerosa, Eugene Abdukhanov elmondta, hogy a vírus miatt felszabadult idejükben a tavalyi album összes számhoz készítenek egy mozgófilmet.

Ám még a többi szám megfilmesítése előtt megjelenik egy élő felvétel is november 20-án Alive in Melbourne címmel, amelyet idén március 5-én rögzítettek egy ausztrál bulin. Erről legutóbb a Sit Stay Roll Over című dal jött ki előzetesnek, alább nézhető az is.

//www.youtube.com/watch?v=3hCmE5D89KY

//www.youtube.com/watch?v=-eJIgKluhfc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.