Yatra – Művészi szintű politikai állásfoglalás

All Is Lost címmel október 9-én jelent meg a Maryland-i blackened doom metalos Yatra trió harmadik albuma, amiről Dana Helmuth basszusgitáros/énekesnő az alábbiakat árulta el:

A lemez elkészítése során nagy hatással volt ránk a környezetünk és a jelenlegi helyzet. Az elszigeteltség, a karantén, a politikai játék hatásai, az Amerikában és a világ többi részén kialakult helyzet. Ez a lemez egy politikai állásfoglalás. Szövegi szempontból is, még ha azok egy jóval metaforikusbab, művészi szintű megközelítésből születtek, mint tiltakozás, álláspont… Ezek a dalok sok mindent felszabadítottak bennem és tisztábban látom a jelen eseményeket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.