Közös bandában zenél Trump, Putyin és Kim Dzsongun

Na ilyen még tényleg nem volt, itt az év… mit az év, az évszázad szupergruppja! A Nuclear Power Trio tagjai: Donald Trump, Vlagyimir Putyin és Kim Dzsongun, akik a világbéke jegyében egyesítették erőiket.

Ez persze csak a fedősztori, annak viszont zseniális, a lemezborítótól a jelemzekig, és szerencsére ehhez méltó színvonalat hoz a zene is. Instrumentális, progos, djentes cuccról van szó, ami persze nem is meglepő, ha megnézzük, ki a trió valódi tagjai:

  • Greg Burgess (Allegaeon) – gitár
  • Nick Schendzielos (Job for a Cowboy, Cephalic Carnage) – basszus
  • Pete Webber (Havok) – dob

Az első EP-jük október 30-án jön ki a Metal Blade-nél, a fent látható borítóval, és a következő 5 számmal:

1. A Clear and Present Rager
2. Grab ‘Em by the Pyongyang
3. The Fusion Collusion
4. Ukraine in the Membrane
5. Mutually Assured Seduction

Egyelőre az első, címadó számhoz készült klipet lehet megnézni, íme:

//www.youtube.com/watch?v=LfzX9uav7yA

A banda egyébként még 2017-ben alakult és adta ki az első számát, bár akkor még Putyin helyett Mike Tyson szerepelt a lineupban:

//www.youtube.com/watch?v=BGEk8l0puQA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.