Kalapács: Friss nagylemez és tribute album is készült, utóbbi dalai minden hétköznap debütálnak, a Down For Whatever és a Phoenix Rt. indította a sort!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Rengeteg új információ érkezett a zenekar 20. születésnapi évében megjelenő két friss Kalapács kiadványról. A “Világvégre” című új nagylemez, és a 30 zenekar összefogásával készült “Kikalapált dalok” című Kalapács tribute album novemberben jelenik meg, a rajtuk hallható dalokat mától kezdve, a megjelenésig minden hétköznap különleges formában hallhatjuk. A feldolgozott dalokból a premiert megelőző este egy részletet is kapunk, melynek megfejtését minden nap 14:00 és 15:00 között a Rocker Rádióban hallhatjuk először. 

A műsorban megszólal a teljes feldolgozás, az eredeti verzió, illetve több Kalapács dal, valamint a feldolgozó dalai, de a zenekarok és Kalapács József is beszélnek a dalokról!

Rocker Rádiós napi “Kalapács óra” után 15:00-kor természetesen a teljes napi dal elérhető lesz a Hammer Music YouTube csatornáján is. Az album előrendelése jövő hét végére várható, és teljesen új Kalapács dalok érkezését is ígérték a feldolgozások között. A sort a mai napon két zenekar indította, a Down For Whatever és a Phoenix Rt. által készített feldolgozásokat, és a zenekarok üzenetét már meg lehet nézni -és hallgatni az alábbi linkeken. 

Down For Whatever – Az én keresztem (Kalapács feldolgozás)

A részletekről a Kalapács zenekar tett ki közleményt Facebook oldalán:

“2020 minden nehézség ellenére a Kalapács zenekar nagyon fontos, jubileumi éve, és nagyon izgalmas meglepetésekkel készülünk Nektek a 20. zenekari szülinapunkra!

November elején egyszerre 2 Kalapács kiadvány is napvilágot lát: “Világvégre” címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács dallal, a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is, illetve “Kikalapált dalok” címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozás album, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről. Barátok, pályatársak, klasszikus bandák és feltörekvő, izgalmas új csapatok – természetesen a rock / metal mezőny legjobbjai, de lesz pár nagyon érdekes “kakukktojás” is. (Ennek a borítóját láthatjátok most – ha valakinek ismerős, az cseppet sem a véletlen műve.)

Ez a tribute lemez elsősorban a legfanatikusabb Kalapács barátok számára, előjegyzésben lesz elérhető az új albummal együtt, de az összes átdolgozást holnaptól egészen a megjelenésig folyamatosan megmutatjuk Nektek – egy kicsit szokatlan formában.”

Phoenix Rt. – Nincs baj (Kalapács feldolgozás)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.