Moyra

Ladies in Rock

Melodic death metal Lengyelországból.

A Moyra 2017-ben jött létre azzal a céllal, hogy a világot a maga módján mutassa be, megteremtve álmatlan éjszakáknak, több éves nehézségeknek, koncertek és próbák végeredményét.
Műfajuk melodic death metal, amit modern elemekkel, fülbemászó dallamok és a kemény hangszerek ötvözetével fűszereznek meg. A vokál változatos technikákat mutat be a sikolyoktól kezdve a hörgésen át a tiszta énekig.
A zenekar fellépett már különféle fesztiválokon többek között az Infected Rain zenekarral, emellett számos klubkoncertet is adtak. Első EP-jük Threads of Fate címmel 2018-ban jelent meg, 2020 márciusában pedig előrukkoltak második, ReGenesis című ötszámos anyagukkal.

Tagok:
Margo Moyra – ének
Ziolllo – gitár
Mateusz Karmelita – gitár
Kacper Kulios – basszusgitár
Raf Miedziński – dob

Facebook: https://www.facebook.com/MOYRAPL/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.