pg.lost – Egy letisztult lemezzel jönnek

November 20-án, Oscillate címmel adja ki új nagylemezét a Cult Of Luna, a The Great Discord, valamint a Ghost egyes tagjainak alternatív / inde / instrumentális post-rock projektjeként működő pg.lost elnevezésű zenekar. Új lemezük kapcsán Kristian Karlsson így nyilatkozott:

Előző albumainkon arra törekedtünk, hogy minden nagyon letisztult, alapos legyen, ha produkcióról van szó, ne legyenek feleslegesen hozzáadott témák, torzítások. Ezúttal azonban nem gondoltuk ennyire túl a dolgot. Egyébként sem akarjuk túlanalizálni a lemezeinket – a dalszerzés során mindig az első 1-2 dal csinálja meg az alap-hangulatot és – kedvet a többihez. Úgy érzem, ez az új album igazán különleges, minden egyes hallgatásnál új dolgokat fedezhetsz fel rajta. Mi pedig alig várjuk már, hogy kiderüljön, mit szólnak hozzá a hallgatók!

Íme E22 című tételük.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.