Full Negative: három klip is debütált egyszerre!

Szeptember 24- én, este hat órakor került fel a Full Negative zenekar 3 klipje is a YouTube-ra: Észosztás, Nincs megállj (ez egy szöveges videó) és Engedd el! Mindhárom zenében ugyanaz a felállás: énekel és gitározik Győri Levente, a dobok mögött ül Józsa Balázs, basszusgitáron játszik Varga Norbert és gitározik még Váradi Valentin.

Az Észosztást alább megtekinthetitek.

A budaörsi zenekar egyébként közel egy évtizedig ,,csak” garázszenekar volt – a harmincas éveiket taposva úgy gondolták, hogy megmutatják magukat a közönségnek. Milyen jól tették!
Céljuk a szórakoztatás, hiszen szerintük semmi nem képes jobban felszabadítani egy embert, mint a zene – független attól, hogy hallgatjuk vagy műveljük.

Nincs megállj c. klip:

Műfajilag egyébként dallamos hard rockként lehet definiálni őket. A dalok alapvetően a hétköznapi életet jelenítik meg, egy kevés pesszimizmussal, néhol egy átlagos emberben dúló agresszió megvillantásával – ami megjelenhet a közlekedésben vagy a munkahelyi közösségben is.

Engedd el!:

A zenekart itt követhetitek:
Facebook: https://www.facebook.com/FullNegativeZ
Instagram: https://www.instagram.com/full_negative_official/

Minket pedig itt követhettek további friss hírekért:
Facebook: https://www.facebook.com/haverockkozosseg
Instagram: https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu
Weboldal: https://www.haverockkozosseg.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.