Sombria – Sarcophagus Of Roses – klippremier

A Sombria egy melankolikus / dark-goth metal projekt, amit Dimi De San énekesnő-dalszerző, valamint Raven Seven gitáros-zeneszerző (ex- Caelestia) alapított a tavalyi év végén. Debütáló albumuk Chirographon Dei címmel november 27-én fog megjelenni az Inverse Records kiadásában, amiről elsőként Sarcophagus Of Roses videójukat ismerhetitek meg.

“Kétségbeesettség, elnyomás és végül a felszabadulás… Ez a dal egyfajta gyenge próbálkozás arra, hogy megmeneküljünk a kínzó emlékektől, a cserbenhagyott magánytól és a közelgő végzet érzetétől. Ez egy igazi dal; egy melodráma, ami színházi minőséggel bír – tele van ódivatú melankóliával és depresszióval. A Sarcophagus Of Roses az ember belső énjének metaforája, egy rózsaillatú mentsvár a végeláthatatlan magány idejében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.