Æolian – Viselkedésünk hatással van a saját túlélésünkre

A spanyol melo-death metalos Æolian november 20-án, The Negationist címmel adja ki második lemezét a Black Lion Records kiadásában. Lemezük első előzeteseként Momentum daluk szöveges videója nézhető meg, amiről így nyilatkozott a banda:

A Momentum egyfajta hívószó, figyelmeztetés azoknak, akik még mindig nem érzékelik a Föld környezeti állapotának súlyosságát. Ez a szám az emberiség utolsó esélyéről beszél: talán még visszafordítható mindaz a rombolás, amit bolygónk ellenében végeztünk. Fontos megjegyezni: A viselkedésünk hatással van a saját túlélésünkre is! A nagyvállalatok, a kormányok és az emberek alapvetően önző kapzsisága elveszi a figyelmet erről a problémáról, a Momentum pedig igyekszik visszanyerni azt… Nincs más választás. Most vagy soha!

Æolian – The Negationist

(Black Lion Records)

1. Momentum
2. We Humans
3. Animals Burned
4. Unseen Enemy
5. Blackout
6. Golden Cage
7. Bleeding Garbage
8. The Flood
9. Children Of Mud
10. Ghosts Anthem
11. Reborn

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.