Új kiadvánnyal jelentkezik Ákos – Dupla koncertet ad Budapesten az énekes

A hosszú koncertszünet után ismét színpadra áll Ákos, ráadásul egy új DVD kiadvánnyal is meglepi a közönséget.

Közösségi oldalán jelentette be az énekes, hogy szeptember 28-án jelenik meg a tavalyi (sorrendben 5.) dupla arénás koncertjének anyagából készített DVD. A két korongot tartalmazó kiadványra a dupla előadás összes dala felkerült, valamint rengeteg extra, a tavalyi év összes videónaplója és klipje.
.
A kiadvány Premier Estje idén sem marad el, sőt ezúttal több eseményre bővül. Szeptember 28-án és 29-én az aktuális szabályoknak megfelelően alkalmanként 500 néző előtt ad Ákos exkluzív koncertet az Akvárium Klubban, illetve egy kétestés mozis premiert is tervez az új DVD-ből. A kétórás IDŐSZIGET KONCERTFILMet szeptember 30-án, szerdán este 19 órától Budapesten, a Cinema City Aréna termében, másnap, október 1-jén, csütörtökön 19 órától pedig Debrecenben, az Apolló Moziban vetítik le.
.
A premier estekre alig 2 óra alatt az összes belépő elkelt, a mozis vetítésekre viszont limitált számban még válthatók jegyek az alábbi linkeken keresztül:

Budapest, Cinema City Aréna: https://bit.ly/3cjymZy

Debrecen, Apolló Mozi: https://bit.ly/2ZRmZDh

Ákos nemrég egy személyes ajánlót is készített az érkező DVD-hez, amit az énekes YouTube-csatornáján lehet megtekinteni:
.

 

 

A Új kiadvánnyal jelentkezik Ákos - Dupla koncertet ad Budapesten az énekes bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!