Hjelvik – North Tsar – klippremier

November 20-án jelenik meg a norvég Kvelertak egykori frontembereként ismert Erlend Hjelvik énekes, Hjelvik nevű black / heavy metal bandájának első lemeze Welcome To Hel címmel. Elmondása szerint zenéje:

Blackes viking heavy metal, a szövegek pedig az északi mitológiából és történelemből táplálkoznak. Bizonyos vagyok abban, hogy remek munkát végezve fogják eljuttatni a Hjelvik metalt a tömegekhez. Az új albummal, a Welcome To Hel-lel, és aztán még jó sokkal.

Lemezének első előzetesként már is itt van North Tsar című videója.

Hjelvik – Welcome To Hel
(Nuclear Blast)

1. Father War
2. Thor’s Hammer
3. Helgrinda
4. The Power Ballad Of Freyr
5. Glory Of Hel
6. 12th Spell
7. Ironwood
8. Kveldulv
9. North Tsar
10. Necromance

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!