Macskanadrág – 11 év után készült el a zenekar friss nagylemeze, már belehallgathatsz a dalokba!

11 év után, 11 friss dallal jelenik meg 2020.10.09-én a Macskanadrág Pénzt és életet” című friss albuma, melyet a budapesti Grenma Studióban rögzítettek. A punkok az elmúlt években már több dalt is közzétettek, így a közönség előtt nem ismeretlen “Részeg mindenki”, “19-re lapot” és “Az én csajom” is végre hallható lesz lemezen. A zenekar most egy lemezelőzetes videót is közzétett, amelyben minden dalba bele lehet hallgatni, ha pedig tetszett a végeredmény, a lemezt elő is lehet rendelni a zenekar honlapján.  

Macskanadrág: Pénzt és életet – lemezelőzetes:

Garfield: “Hosszú és fáradságos 11 év volt ez, ami nem telt el munka nélkül. Évente készítettünk egy dalt, aminek ebben az évben végre meglett a gyümölcse!” 

“Srácok lányok… Fantasztikus az új albumunk! Már a megjelenés pillanatában farostlemez!” – tette hozzá Szabi.

Macskanadrág: Pénzt és életet – előrendelés:

Macskanadrág: Pénzt és életet
2020.10.09. // EDGE Records (HMR Music Kft.)
01. Állatkínzó, a kurva anyád
02. 19-re lapot
03. Az én csajom
04. Fangli, húr és mész
05. Haldokló Föld
06. Ember tervezett
07. Nézd el nekem
08. Rád hagyom
09. Részeg mindenki
10. Pulykapénz
11. Antiszoc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.