NEM állít meg minket a vírus! – Szeptember 12-én ünnepeljünk együtt.

Idén februárban ünnepelte születésnapját a Haverock Közösség. Májusban lett volna ennek egy bulija, ahol együtt ünnepelhettük volna az 5 év sikereit. Sajnos a vírus közbeszólt, és el kellett ezt halasztanunk. Most viszont eljött a mi időnk, hogy megtartsuk végre a rendezvényt, amire régóta vártunk.

Szeptember 12-én mindenkit várunk szeretettel a Végállomás klubba Szombathelyen, ahol három fantasztikus zenekar fogja velünk együtt kirúgni a klub oldalát.

Fellépők:
Smoking Frog
Lovecrose
New Friend Request

Belépő: 1800 Ft
Kapunyitás: 20:00

Csatlakozz az eseményünkhöz, gyere el a koncertre, és búcsúztasd velünk az elmúlt 5 évet.

Esemény:
https://www.facebook.com/events/627735588020131


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.