Bornholm – friss hírek a zenekartól

Új hírrel jelentkezett a hazai black metalos Bornholm, amit a zenekar vezetője Sallai Péter oszt meg veletek.

Sziasztok!

A hosszú csend ellenére kemény munka folyt a háttérben a zenekar dolgait illetően. Farkas György és Petheő Attila jó ideje nem tagjai már a zenekarnak, helyükre Bucsi László érkezett basszuson (anno a Constellationból lehetett ismerős, az utóbbi bulikon már õ lépett fel velünk), valamint ezen az éven csatlakozott Valter Zoltán, aki a Sectioned-ben tevékenykedett. Vele végre úgy érezzük, végre olyan kvalitású gitáros van a zenekarban, amilyet megérdemel.

A zenekar júliusban leszerződött a nagynevű Flaming Arts managementhez Angliába, az elsõ magyar zenekarként ezen a szinten, amire nagyon büszkék vagyunk. Az új albumot, ami szintén elkészült ezen az éven, valamint a zenekar jövőbeni dolgait már ők kezelik. A kiadót, megjelenési dátumot még nem tudjuk, a masterelést ősszel végzik Los Angelesben, méghozzá az a Maor Appelbaum, akinél nem sok nagyobb név van a szakmában. Dolgozott többek között Halforddal, a Mayhemmel, Abbath-al, de számos Yngwie Malmsteen, Dokken lemez masterelése is az õ nevéhez fûzõdik, akárcsak a legutóbbi Sabaton anyagok.

A címe egyelőre maradjon titok, 11 szám került rögzítésre ismét Scheer Viktorral a SuperSize-ban. Úgy érezzük messze az eddigi legesszenciálisabb anyag született meg a legtöbb munkával, amit lemezbe valaha fektettünk. Jóval gazdagabb és változatosabb anyag lett az elődeinél, egyelőre ennyit mondhatok.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.