Arkana Fen

Az Arkana Fen 2018-ban jött létre. Három tagja három külön országban él (Új-Zéland, Brazília és Mexikó), de a távolságot felülírta a zenélés iránti szenvedélyük, amely egyesíti őket. Az online térben ismerték meg egymást közös zenei ízlésük révén. Kitűzve maguk elé a kihívást, hogy fejlődjenek zenészként, összefogtak, hogy létrehozzák a saját projektjüket.
2019. március 30-án kiadták debütáló EP-jüket Reborn from the Ashes címmel. Ennek megjelenésével egy EP-trilógia indult útra, amelynek témája a démonainkkal való szembesülés, az élet kihívásainak leküzdése.
A trilógia második darabja, a Six of Swords  2019. november 30-án jelent meg.

Tagok:
Ellie Kamphuis – ének
Eric Murdarak – gitár
Icaro Ravelo – dob, billentyű

Facebook: https://www.facebook.com/arkanafenofficial/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.