Spirit Adrift – Astral Levitation új – lemezelőzetes dal

Fémforgács

Enlightened In Eternity címmel október 16-án fog megjelenni a pszichedelikus heavy doomban utazó Spirit Adrift negyedik albuma, aminek újabb előzeteseként Astral Levitation daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

Az Enlightened In Eternity dalait még azelőtt írtam, hogy az életem szanaszét hullott, és kezdettől fogva egy nagyon is felemelő, lelkesítő hangulatú albumot akartam elkészíteni. Örülök is, hogy így történt, mert ironikus módon ezek a dalok nekem is rengeteget segítettek, amikor a dolgaim eldurvultak. Büszke vagyok Marcus munkájára is, akárcsak a dalokra, ahogy arra is, ahogy végignavigáltuk magunkat ezen az élményen. Ennél nagyobb kihívást még egyik lemez elkészítése sem jelentett számomra, és ez a kedvenc albumom mind közül. Remélem, hogy másoknak is éppen úgy segíteni fog, ahogy nekem segített.” – mondja Nate Garrett gitáros.

Ide tartozó hír, hogy október 30-án a Magnetic Eye Records Redux sorozatában Volume4 Redux címmel fog megjelenni az a tribute válogatáslemez, melyen a Black Sabbath 1972-ben megjelent albuma 4 albuma előtt tisztelegnek.  A válogatáson olyan bandáek szerepelnek, mint a Thou, Whores, Haunt, Matt Pike (High on Fire / Sleep), Spirit Adrift, Zakk Sabbath és még sok más játssza. A Spirit Adrift a lemez Supernaut dalát dolgozta fel, ezt hallgathatjátok meg most.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.