Lucifer – Dirt In The Ground – új kislemezt adtak ki

Fémforgács

Dirt In The Ground címmel adta ki új két dalos kislemezét a svéd okkult doomer Lucifer. Az augusztus 28-án megjelent 7″ vinyl lemezre Tom Waits legendás dalának a feldolgozása, valamint Reaper On Your Heels daluk koncert változata került fel.

Egy napon Tom Waits” Bone Machine “albumát hallgattuk az autóban. Amikor megjelent a” Dirt In The Ground “… úgy szólt, mintha csak Lucifer számára írta volna, és egyfajta Isteni, vagy inkább Ördögi késztetést éreztünk a feldolgozására.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.