Stardust – Klippremier – Runaway

Az AOR, melodikus rock vonalas budapesti Stardust még 2019 elején kötött szerződést az olasz Frontiers kiadóval, amely jelenleg az egyik legjelentősebb nemzetközi hard rock/metal zenéket gondozó cég olyan legendás nevekkel a repertoárjában, mint a Toto, a Whitesnake, a a Stryper vagy a Dokken.

Három hete jelentette be a Frontiers Music, hogy a magyar csapat Highway To Heartbreak című debütáló nagylemeze október 9-én jelenik meg, most pedig itt a második dal is a korongról. Külön érdekesség, hogy az Adam Stewart művésznéven futó Horváth Ákosék első nagylemezén több számot is a slágergyáros Mark Spiro (Giant, Heart, Bad English, Cheap Trick, House Of Lords) jegyez majd, de besegített nekik a dalszerzésbe és a produkciós munkába Tommy Denander is.

Stardust:

Adam Stewart – ének, ritmusgitár
Ben Martin – basszusgitár
Dave Legrand – billentyűs hangszerek
Facey – gitár
Tim Keeley – dobok

Stardust – Highway To Heartbreak
(Október 09 – Frontiers)

01. Runaway
02. Heartbreaker
03. Bullet To My Heart
04. Perfect Obsession
05. 2nd Hand Love
06. Shout It Out
07. Can’t Stop Loving You
08. Eye To Eye
09. Hey Mother
10. Blue Jeans Eyes (bónuszdal)
11. The River Is Rollin’

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!