Helion Prime – Tisztelgés Katherine Johnson matematikus előtt

Fémforgács

Madame Mercury címmel mutatta be hamarosan megjelenő új lemezének második dalát a sci-fi power metalos  Helion Prime. A dalt a NASA matematikusa, Katherine Johnson munkásságának állít emléket. Ő volt az aki  a geometria felhasználásával kiszámolta a Holdra szálláskor az űrhajó Föld körüli röppályáját. Az idén 102 éve született tudós elméletét a mai napig használják.

A zenekar október 5-én adja ki Question Everything című harmadik albumát, melynek koncepciójában az emberiség történetének olyan jeles személyiségei körül forognak, akik tettek valamit saját világuk, és társadalmuk fejlődéséért.

Az alábbiakban az elsőként bemutatott The Forbidden Zone daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.