Benighted – Serve To Deserve – jótékonysági single-dal

Obscene Repressed címmel áprilisban jelent meg a francia brutal death/grind Benighted kilencedik sorlemeze, amit most egy jótékonysági célokkal kiadott single-dallal folytatnak. Serve To Deserve daluk bevételeivel egy lyoni klubot szeretnének megsegíteni.

Büszkén mutatjuk be ezt a különleges dalunkat, amit azért rögzítettünk, hogy a lyoni Rock N’Eat helyet, az ott dolgozó barátainkat támogassuk. A hely tulajdonosa két testvér, akik több mint 20 éve segítik az underground színteret, és mindenüket a klubba fektették, ahol számos nagyszerű banda játszott már, pl.  Aborted, Suffocation, Entombed, Der Weg Einer Freiheit. A Covid-19 miatt persze nagyon nehéz helyzetbe kerültek és ami csak tőlünk telik, megtesszük, hogy segítsünk nekik, mert kib…ottul megérdemlik. Barátaink, arra kérünk titeket, hogy töltsétek le a Bandcampről ezt a brutális tételt és adakozzatok, ha tehetitek, hogy életben tarthassuk az undergroundot! Köszönet! Szeretünk mindenkit!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.