Itt a Lazarvs legújabb doom grunge-dala

Nuskull Magazin

Az előző három dallal eléggé begyorsított az új lemezére készülő Lazarvs, most viszont újra egy lassabb témával jelentkeztek. A tegnap este bemutatott Valhalla tökéletesen illik az olyan doomos, grunge-os dalaik sorába, mint a Pothead, a Hex és a Golden Goat. A grimaszolós főriff szerintem konkrétan a srácok legfogósabb témája a Pothead óta, a refrénnél meg látom magam előtt, ahogy Layne Staley vigyorogva bólogat a sírjában. Nem véletlen, hogy Áron Andris szerint esélyes, hogy ez a szám kapja majd a következő videoklipet.

IV album előrendelése szeptember 1-jén indul, az anyag szept. 21-től lesz elérhető minden digitális platformon, a lemezbemutató koncert pedig október 17-én lesz a Barba Negrában.

//www.youtube.com/watch?v=d6wJfGqQxUs

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.