FirstBorne – Roll The Dice – új szöveges videó

Júniusban jelent meg a az ex-Lamb Of God dobos, Chris Adler új  all-star metal projektjének, a FirstBorne debütáló EP-je, amiről most Roll The Dice daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

A csapatban Chris Adler mellett James Lomenzo basszusozik (ex-Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan (Girish And The Chronicles) énekel, a gitáros posztot pedig Myrone tölti be.

A FirstBorne egy közösség. Innen senki sincs kizárva. Ez egy soundtrack mindenki számára, ezekben a sötét időkben egy pozitív jelzőfénynek szánjuk.

Teljes debüt-kislemezük az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!