Cult Of Lilith – Himnusz az igazsághoz

Mara címmel szeptember 4-én jelenik meg az izlandi progresszív death metalos Cult Of Lilith első lemeze, amiről máris itt van Purple Tide daluk hivatalos videója.

Ez egy himnusz az igazsághoz. Ahhoz ami egyensúlyt teremt a magunkfajtának, pihenőt annak, aki lesújtott, ugyanakkor erőt is, a zsarnokot pedig lefejezi. Amikor az igazság elbukik, a remény elhalványul a szívünkben, ahol semmi más nem marad, csakis a bosszúvágy. Az összes nemi erőszakot elkövetőre az a sors vár, ami a nyomorult tengerészre ebben a klipben.” – mondta Mario Infantes Ávalos énekes a dalról.

Az alábbiakban a lemezük első előzetesként megjelent Cosmic Maelstrom dalukat hallgathatjátok meg.

Cult Of Lilith – Mara
(Metal Blade)

1. Cosmic Maelstrom
2. Purple Tide
3. Enter The Mancubus
4. Atlas
5. Comatose
6. Profeta Paloma
7. Zangano
8. Le Soupir Du Fantome

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!