KORN – Charlie Daniels emlékére egy friss country-feldolgozás: The Devil Went Down To Georgia

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

A július elején, 83 éves korában elhunyt legendás amerikai country-énekes, Charlie Daniels egyik legismertebb, 1979-es dalát dolgozta fel a Korn. A felvétel jótékony célokat szolgál és Charlie Daniels emlékére született. A bevételeket egy olyan nonprofit szervezet kapja majd, az Awakening Youth, amely azokat a fiatalokat támogatja, akik elveszítették a szülőjüket.

Jonathan Davisék a legfrissebb felvételüket a Bandcamp oldalukon tették közzé, a The Devil Went Down To Georgia feldolgozásában egy vendég is közreműködik, Yelawolf, egy alabamai hip-hop előadó .


Jonathan Davis: "Mindig is ezt mondtam, de a country zenék között megtalálni a legsötétebbek, legkomorabb zenék egy jó részét. Marle Haggard, Buck Owens és persze, Charlie Daniels, mind képesek voltak arra, hogy a fájdalomból, a kínból igazán erőteljes zenét írjanak. A The Devil Went Down To Georgia egy klasszikus sztori, és ki akartuk adni, hogy másoknak, a rászorulóknak segíthessünk."

 

 

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.