Crusty Old Toad – zöld mindenes

Fémforgács

Az átlagtól eltérő lényeknek bizony nem fenékig tejfel az élete. Gondoljunk csak bele, Peter Parkernek mennyi gondja akadt szuperképességeivel: folyamatosan féltenie kell a szeretteit, csak mert pókszerű tulajdonságokhoz jutott. Sok problémával kell szembenéznie a mocsárból származó Toaderus Crusticusnak is, akinek nemcsak kétéltű léte okoz nehézségeket, de metal függősége is folyamatosan gyötri.

Ennek a belső vívódásnak az eredménye minden kiadványa, amit Crusty Old Toad néven hoz nyilvánosságra. Kedvenc témaköre saját haveri társaságának, sorstársainak kifigurázása, legyen szó szellemről, múmiáról, zombiról… Egyelőre még stílust sem igazán tudott választani, mivel kiadványaira jellemző a black metal, death metal, punk és klasszikus heavy metal elemek elegyítése. Harmadik nagylemeze Doom Gloom And Poon címmel érkezik hamarosan, erről már több dalt is meghallgathattok. Ha nem kínoz a herpetofóbia, akkor adj neki egy esélyt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.