Masina – Kiváló hazai muzsikusok segítik az egykori NB I-es focista, Hanák Viktor zenei projektjét

Nincs még késő címmel még januárban tette közzé lemezelőzetes dalát a groove/modern metalos Masina. A Smici irányításával a soproni MD stúdióban felvett dalban Mentes Norbert szólózik a Moby Dickból (Hungarica), basszusgitáron pedig Hoffer Péter dobos (Rúzsa Magdi, ex-Moby Dick) játszik. A Masina szellemi atyja nem más, mint Hanák Viktor volt NB I-es labdarúgó, a kupagyőztes soproni csapat játékosa. Viktor tavaly novemberben döntött úgy, hogy Elindul… címmel elkészít egy teljes nagylemezt.

Az albumon helyet kapó 8 dalhoz pedig sikerült ismert énekeseket is csatasorba állítania, A soproni MD Stúdióban felvett anyagon szerepel maga a hangmérnök Schmiedl ‘Smici’ Tamás (Moby Dick, Bloody Roots), valamint Ficzek András (Dalriada), Szokodi Zoltán (Brazzil, Blokád), ifj. Szokodi Zoltán (Pair o’ Dice), Wilhelm Tibor (Sub-Zero), Tamás Nándor (Wyrfarkas, Bearfood) és végül, de nem utolsósorban az ‘eredeti’ énekes Kiss Noró is. Most megérkezett a klippel kísért Utolsó jel című dal is.

A Masina 2006-ban készített egy 4 dalt tartalmazó EP-t, amely nem került kereskedelmi forgalomba (az EP-ről két dal meghallgatható a zenekar youtube csatornáján). Viktor a tavalyi évben úgy érezte, hogy itt az idő a projektje folytatásának

Masina tagok: Kiss “Noró” – ének, Nyerges Tibor – dob, Hanák Viktor – gitár, basszusgitár.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.