Chain of the Mind – megjelent a Set in Stone zenekar debütáló dala

Haverock Közösség

Tavaly nyáron megalakult a szombathelyi Set in Stone zenekar. A tagok között felismerhetjük Farkas Pétert (volt Embers, Liberal Youth és Derkovbois tag), Keibinger Norbertet (ex-Alexis Machine, ex-Social Free Face, ex-Liberal Youth, ex-Dolmen) és Szigeti Tibort (régebben Dolmen, Embers és At Onve Hero tag). Maguk mellé vették még Pajor Balázst, aki gitározik és Gosztom Martint, aki a hangjával egészíti ki az együttest. A melodikus metál csapat első száma Chain of the Mind címmel látott napvilágot.

,,Új zenekar, új nóta, rengeteg terv és várhatóan sok-sok koncert….”  – így nyilatkoztak a zenekar jelenlegi helyzetéről. Készülnek az első fellépésükre, a következő számon is dolgoznak ezerrel, szóval kísérjétek figyelemmel őket! Az alábbi linken elérhetitek őket Facebookon: https://www.facebook.com/setinstonezkr/

Illetve kövessetek minket is Facebookon (https://www.facebook.com/haverockkozosseg), Instagramon (https://www.instagram.com/haverockkozosseg/?hl=hu) és itt is!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.