Bon Jovi – Októberre csúszott az új album megjelenése

Limitless címmel februárban már a második előzetes dal került bemutatásra a nemes egyszerűséggel csak Bon Jovi 2020 névre keresztelt új Bon Jovi albumról. A lemez a tervek szerint május 15-én jelent volna meg, azonban a világjárvány ezt is keresztülhúzta. A Bon Jovi 2020 új megjelenési dátuma október 2, a lemez deluxe változatának egyik bónusz tétele pedig egy most bemutatott új dal, az American Reckoning lesz, amit Jon Bon Jovi írt, reflektálva a közelmúlt amerikai történéseire. A dal bevételei jótékony célt szolgálnak, Bryan Stevenson kezdeményezését segítik, az Equal Justice Initiative-ot.

A szóban forgó új anyagot a nashville-i Ocean Way Nashville Recording Studiosban rögzítették John Shanksszel, aki a dalszerzésbe is besegített. Az album CD-n, aranyszínű vinylen és digitális formában lesz elérhető; a Bon Jovi webáruházában már kétféle (fekete és fehér) új póló is rendelhető a lemezekkel együtt.

A Bon Jovi eddigi legutolsó nagylemeze a 2016-os This House Is Not For Sale volt.

Bon Jovi – Bon Jovi 2020
(Október 02 – Island)

01. Beautiful Drug
02. Unbroken
03. Limitless
04. Luv Can
05. Brothers In Arms
06. Story Of Love
07. Lower The Flag
08. Let It Rain
09. Shine
10. Blood In The Water

Bónuszdalok a deluxe verzión:
11. Do What You Can
12. American Reckoning

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.