Herbstschatten – a visszaélések albuma

A német post-black metalos Herbstschatten október 2-án, Abschaum címmel adja ki új albumát, amire kilenc misztikus történetű és atmoszférájú dal kerül fel. Ezek közül elsőként a Der Kutscher szövege videóját ismerhetitek meg, amit a banda így kommentált:

A Der Kutscher (a kocsis) egy egyszerű ember történetét meséli, aki felelős pozícióját keserű bosszúvágyára használja fel. A dal jól példázza Abschaum albumunk főbb témáját, vagyis a hatalmi és emberi visszaéléseket. Ez az album, és ez az dal olyan emberek történetét meséli el, akik végzetes döntések előtt állnak, vagy már túl vannak azok. Olyan emberekét, akiket elárult az élet, vagy társaik,  akiket a szörnyek kínoznak, és maguk is szörnyekké válnak.

Herbstschatten – Abschaum

(Boersma Records)

1. Endzeit
2. Seelenschrei
3. Der Kutscher
4. Sonnenuntergang
5. Flammen der Schuld
6. Gletscherbestie
7. Thron des Zorns
8. Gabe
9. Hingabe

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.