Itt van a Trash a Helo Zeptől!

A Helo Zep! zenekar újabb megjelenéssel lepett meg minket Facebook oldalán. Hoztak nekünk egy Trash Hullámot, amit most hallgathatunk orrvérzésig sőt, nézhetjük a hozzá készített videoklipet, ami amúgy nagyon bejött nekünk. Találkozhatunk benne sok sztár mellett Győzikével, vagy akár Britney Spears-el. Láthatjuk Bye Alexet a Facebookon, vagy benézhetünk a Twitterbe. A Trash Című dalra egy szöveges videó érkezett, ami egy szóval ütős anyagból lett összerakva. Érdemes megnézni amit elénk raktak, így meg is osszuk veletek itt:

A videó egyébként Tombor Tamás munkája. Innen is gratulálunk neki, mert nagyon jó lett. Nem rizsázunk tovább, értékeljétek ti magatok a dalt, és a klipet.

Továbbá ha van kedvetek látogassatok el most hétvégén (07.04) Nyíregyházára, hiszen ott lép fel a zenekar az Alvin és a mókusok előtt.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2712487352405298/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.