Dusty Chopper – Új EP-vel tértek vissza

Rockvilág.hu online rockmagazin

Több év kihagyás után visszatért a budapesti southern groove AKA „redneck metal” Dusty Chopper! Az idén 10 éves Dusty Chopper története során sok helyen megfordult, többek közt megjárta már Amerikát is – 2014-ben első magyar zenekarként zenéltek a legendás Whiskey a Go Go-ban, valamint megfordultak a hollywoodi Loaded színpadán is – azonban 2015-ben a zenekar hivatalosan parkoló pályára került… egészen 2019-ig, amikor is pár (jó, egy teherautónyi) whiskey és jäger elfogyasztása után úgy döntöttek, hogy frissített felállással visszatér a zenekar.

A tavalyi évben kiadtak egy videóklippel megspékelt single-t (Back On The Road) valamint csináltak 1-1 kisebb koncertet Horvátországban, Romániában és itthon, de az energiáikat leginkább az új EP legyártására fókuszálták. Ennek eredményeként született meg a 2020-as Rednecks, Cigars, Whiskey & The Devil EP hét whiskey- és benzinszagú táncdalperformanszzal. Az EP ingyenesen letölthető a zenekar bandcamp oldaláról, valamint megtalálható a YouTube-on és az összes nagyobb streaming szolgáltató felületén!

Bandcamp: https://dustychopper.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/dustychopperband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1btEkIUKA9mTaCEYwhq95z
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/dusty-chopper/992893694
Google play: https://play.google.com/music/preview/B6fqof7llwrvlnkypmtrcmxszva
Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/7915468

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.