Draemora – a pokolból kivezető út

Fémforgács

Awakening címmel jelent meg a Seattle-i progresszív, melodic death metalos Draemora zenekar első EP-je, ami az alábbiakban hallgatható végig. Az EP dalszövegei tekintetében drogokkal, alkohol-problémákkal, és “a pokolból kivezető úttal” foglalkozik. Terry Jenkins énekes-gitáros erről így nyilatkozott:

Ezek a sorok életem egy bizonyos periódusából származnak. Arról van szó, mit éltem át, és hogyan sikerült véghezvinnem a tetteimet. A zene egy fontos gyógyír számomra, Arra használom, hogy túllépjek a rossz korszakokon, még inkább feldobódjak a szép időkben, és végigkísérjen minden köztes időszakon. Az EP dalszövegei konkrét részletek bizonyos levelekből, versekből és élettapasztalatokból. Pontosabban a 2018. május – 2019. augusztusi időszakról van szó, lévén ez egy igazán intenzív periódusa volt az életemnek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.