Doro – Klippremier – Brickwall

Rockvilág.hu online rockmagazin

2021-ben új nagylemezzel jelentkezik Doro Pesch. Az énekesnő Brickwall címmel bemutatott egy előzetes szerzeményt az egyelőre cím nélküli anyagról. Az Andreas Buhn (ex-The Sisters Of Mercy) producerrel rögzített Brickwall limitált példányszámban hétcolos bakeliten is kijön majd július 31-én, a B oldalra a Soldier Of Metal élő verziója kerül fel, amit még a télen rögzítettek a Forever Warriors turné során.

A düsseldorfi születésű, német énekesnő utoljára 2018 augusztusában jelentetett meg albumot Forever Warriors – Forever United címmel, amellyel világszerte feljutott a slágerlisták élére. Az album egyaránt első helyen végzett a német bakelit-toplistán, illetve 4. helyezett lett a hivatalos album-charton (ezzel Doro elérte hazájában a legmagasabb toplistás helyezését). 2019 novemberében állt neki az új album anyag elkészítésének, amelyről az első dal, a Brickwall. Klip is készült hozzá.

Doro debütáló szólólemezéről, az 1989-ben megjelent Force Majeure korongról ITT olvashattok bővebben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.