Jet Fuel Chemistry – War – klippremier

Sign Of The Times címmel augusztus 7-én jelenik meg a Dublin-i modern rock metalos Jet Fuel Chemistry új EP-je, amiről most War daluk hivatalos premierét láthatjátok.

Úgy egy éve írtuk ezt a dalt, amiben a hír és a szórakoztató média társadalmat befolyásoló hatásaira hívjuk fel a figyelmet. Azt a kérdést vetjük fel benne, hogy valóban fontos e, hogy a sikerért megvessük e másik embertársunkat. Ez szinte, már egy háború! Nyomkodjuk a gombokat, sietünk, törekszünk, és nem figyelünk valós értékeinkre. A dal egy olyan srácról szól, aki ebben a megtévesztésben elveszti a háborút. Aki egyébként lehetnénk mi is. Napi szinten szembeülünk azzal, hogy hazudnak nekünk, félrevezetnek, mi pedig a jólétért, az állítólagos jó ért, mindent elhiszünk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.