A Scooter előtt tiszteleg új számával az Eskimo Callboy

Nuskull Magazin

Új énekesükkel ismét felült a partibuszra az Eskimo Callboy. A német zenekar Hypa Hypa című alkotásába a szokásos metalcore témák mellett még egy erős scooteres töptöptöpözés is belefért. Ez egyébként az elsőnek kiadott dal a szeptember 11-én megjelenő MMXX című kislemezről, amiről a banda így nyilatkozott:

Az új MMXX EP tartalmazza mindazt az elfojtott energiát, amelyet ezekben a furcsa időkben nem tudtunk a színpadra vinni. Tizenhat hétig teljes gázzal dolgoztunk, és az új dalokba öntöttük bele mindazt a szenvedélyt, amely eredetileg fellobbantotta a zenekart. Az új EP az Eskimo Callboy új fejezetének kezdete. Az új énekesünkkel, Nicóval, de kompromisszumok nélkül. Ünnepeljük a jó időket! Erről szólt mindig is az EC! Alig várhatjuk, hogy közösen is átélhessük ezt, amikor végre újra turnézhatunk.

A zenekar fellépett volna az idén elmaradó Rockmaratonon, várhatóan a jövő évi lineupban is ott lesz a nevük.

//www.youtube.com/watch?v=75Mw8r5gW8E

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.