Újra megnyitja kapuit a Madách Színház: különleges programokkal készülnek a tetőteraszon

A fővárosi kőszínházak közül elsőként a Madách Színház nyitja meg kapuit a veszélyhelyzet megszűnése után.

A több mint három hónapos kényszerszünet után ismét várja a közönséget a Madách Színház, ahol a nyári estéken új játszóhelyet avatnak: a budapesti teátrum tetőteraszán rendezik meg különleges sorozatukat.

Július 2-tól minden héten új műsorral, új szereplőkkel, Duett koncertekkel várják a nézőket. A fellépő művészek a színház egy-egy sikeres előadásának főszereplői, akik az adott előadást is megidézik néhány dallal, a koncert további műsorát pedig saját kedvenc zeneszámaik alkotják.

Felcsendülnek a Madách Színház legsikeresebb produkcióinak dallamai, a Rocksuli Gallusz Nikolettel és Szemenyei Jánossal, a Mamma Mia! Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral, a József és a színes szélesvásznú álomkabát Ladinek Judittal és Solti ÁdámmalAz Operaház Fantomja Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával, a Once/Egyszer… Tompos Kátyával és Dolhai Attilával, a Mary Poppins Auksz Évával és Csonka Andrással, valamint A nyomorultak Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal.

A társulat arra törekszik, hogy a közönség biztonságos körülmények között találkozhasson újra a Madách Színház művészeivel és nagysikerű repertoárjával.

A koncertek este 20.30 órakor kezdődnek. További információ a madachjegy.hu oldalon.

A Újra megnyitja kapuit a Madách Színház: különleges programokkal készülnek a tetőteraszon bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.