BRUJERIA – Koronás új EP két dallal, a COVID-666 nótához klip is érkezett

A 2016-os Pocho Aztlan óta nem adott ki nagylemezt a hírhedt grind/death projekt Brujeria, csupán egy kislemezt, a tavaly februári Amaricon Czart, most azonban egy újabb 2 nótás kislemezzel jelentkeztek.

Máris megismerkedhetsz mindkét friss nótával, a karantén-tematikájú videóval kísért COVID-666-szel és a Cocainával.


"A koronavírus az ördög pestise, amit azért küldtek, hogy megtisztítsa az emberiséget. A túlélők szenvednek, mert nincs meló, nincs pénz, és a vírus meg a közösségi média életmódot erőlteti rá az egész világra. Van azért jó oldala is... most elmehetek bevásárolni anélkül, hogy szívbajt hoznék másokra! Ha-ha-ha!"

 


www.facebook.com/Brujeria

 
Az 1989-ben alakult Brujeria jelen felállásában Shane Embury (Hongo néven - Napalm Death) dobol, Anton Reisenegger (El Criminal) gitározik, Pat Hoed (Fantasma) a basszer, az énekes a mexikói Juan Brujo, az extra vokalista pedig egy másik mexikói arc, Henry Sanchez (El Sangrón). 
BRUJERIA - Covid-666 (2020)
BRUJERIA - Cocaina (2020)
BRUJERIA - Amaricon Czar (2019)


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.