I. Analog Music Hall tehetségkutató

Haverock Közösség

2020-ban debütál az Analog Music Hall nagytermében a Kill Monday Management által szervezett tehetségkutató, az Analog Rock/Metal Tehetségkutató 2020.

Az online jelentkezés már meg is indult, egy Google űrlap kitöltésével, Google fiókon keresztül lehet nevezni a következő linken: https://forms.gle/gUBabThxxwLuJ3Bw9

A rendezvénysorozat végén a feltörekvő formációk közül a dobogós helyen végzetteket olyan értékes nyereményekkel díjazzák, amelyek hozzájárulnak a zenekarok további sikereinek minél hamarabbi eléréséhez. Emellett különdíjak is kiosztásra kerülnek majd.

A jelentkezés feltételei a következők:
– Csak élő hangszeres, nem instrumentális magyar zenekarok indulhatnak
– Saját dalokkal lehet nevezni, a feldolgozás kizáró ok
– Ne rendelkezz lemezkiadói múlttal
– Ne rendelkezz NKA-támogatással

A zsűri tagjai egytől egyig elismert zenészek vagy zenével foglalkozó szakemberek, többek között velük találkozhatnak majd a bejutott zenekarok: Rékasi Attila (Subscribe), Tanka Balázs (Turbo), Balázs Mihály (Fatal Error), Kovács Zoltán (Depresszió), Prepelicza Zoltán (Lazarvs), Kiss József (Nova Prospect), Dr. Hartmann Kristóf (HammerWorld), Forray Tamás (Metal.hu) vagy Tóth Tamás (Dreamgrave, All But One).

A nyereményekről, valamint a verseny és a nevezés részleteiről a Kill Monday Management Facebook-oldalán található felhívásban olvashatsz: https://www.facebook.com/killmondaymanagement/posts/703381970450892?__tn__=K-R

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.