Gore Temple – EP-előzetes

Hosszú munkálatok után július 24-én szabadul el a hazai old-school death metalos Gore Temple második Vatican Deathfest névre “fordított“keresztelt EP-je. A kedvcsináló videója itt nézhető meg.

A EP-re 6 sötét és durva szám kerül fel közel 30 percben 2015-ös Gore Temple debüt-anyaguk egyenes folytatásaként. Első nekifutásra csak digitális formában jön ki a lemez, amiről Diabolical Piper daluk máris meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.