ZORALL – Szasza nélkül megy tovább a banda, új énekest keresnek

A Facebook oldalán jelentette be a Zorall, hogy új énekesz keresnek, miután a zenekar és Szendrey Zsolt, azaz Szasza útjai elváltak.

"Sajnálattal közöljük, hogy Szendrey Zsolt Károly és a Zorall zenekar útjai elváltak. Szasza a jövőben új munka lehetőségekre és a családjára szeretne összpontosítani, így nem tudja összeegyeztetni a zenekart az új életével. Tiszteletben tartjuk döntését, kérünk tegyetek Ti is ekképp!

Ezzel együtt a Zorall zenekar énekesi posztja megüresedett, így keressük azt az elkötelezett jelentkezőt aki tud vállalni évi 100 koncertet, forgatásokat, lemezfelvételt és bírja a rock zenész egyéb teendőit...www.facebook.com/Zorallzenekar


...Ha érzel magadban kellő erőt, hogy fesztiválok és klubok színpadán állj és Te legyél a Zorall zenekar új énekese, akkor az info@zorall.hu e-mail címre küld el a bemutatkozó anyagot magadról.

Szaszáéknak sok sikert kívánunk, köszönjük az elmúlt 18 évet,

Zorall zenekar.
"
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.