Protest The Hero – hallgasd meg új lemezüket

Hét év után új lemezt adott ki progresszív metalos Protest The Hero. A kanadai banda ötödik nagylemeze Palimpsest címmel június 16-án jelent meg, ami az alábbiakban teljes egészében végig is hallgatható.

A Palimpsest messze a legnagyobb kihívást jelentő album volt, amelyen valaha dolgoztunk. Nagyon sok csúszás volt a dalszerzés és a felvételek során is, és komolyan roppant nehéz volt egyben tartani a dolgokat. Büszkék vagyunk rá, hogy minden bukkanót sikerrel vettünk, a végeredmény pedig egy olyan lemez, amelybe megérte belefektetni ennyi erőfeszítést.” mondja Luke Hoskin gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.