Ensiferum – Klippremier – Andromeda

Rockvilág.hu online rockmagazin

Thalassic címmel július 10-én jelenik meg az új Ensiferum album, a 2017-es Two Paths folytatása. Az előző lemezhez képest változott a felállás: 2016-ban, három album és megközelítőleg tíz év után Emmi Silvenninen úgy döntött, távozik az Ensiferum köreiből. Helyére Netta Skog került, akit a nagyérdemű a Turisas soraiból ismerhet. Netta mindösszesen egy évet töltött a zenekarban, majd egészségügyi okokra hivatkozva kilépett.

Így aztán az új Ensiferum lemezen már Pekka Montin hallható, aki nemcsupán a billentyűs hangszereken fog remekelni, ugyanis csatlakozásával a tiszta ének birtokosa is lett, tehetségét pedig a korábban közzétett Rum, Women, Victory című új Ensiferum dalban mi is megcsodálhatjuk. A dalhoz rajongói hozzájárulásokkal egy klip is készült. Mint ahogy szintén megfilmesítésre került az Andromeda című második előzetes dal is.

Ensiferum – Thalassic
(Július 10 – Metal Blade)

01. Seafarer’s Dream
02. Rum, Women, Victory
03. Andromeda
04. The Defence of the Sampo
05. Run From The Crushing Tide
06. For Sirens
07. One With The Sea
08. Midsummer Magic
09. Cold Northland Vainamoinen Part III)
10. Merille Lahteva (bónuszdal)
11. I’ll Stay By Your Side (bónuszdal)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.