Djerv – Throne – új dal

Több évnyi hosszas csend után Throne címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a norvég Djerv. A középtempós dark rock / death rockot játszó zenekar 2011-es debütáló albuma után tűnt el. Mint kiderült akkori leállásuk egyik okát Agnete Kjølsrud magánéleti nehézségei jelentették. Énekesnőjük súlyos depresszióval küzdött, és ugyan még akadnak nehéz periódusai, már látja a kiutat. A most bemutatott szám szövegileg is e témát dolgozza fel.

“Zeneileg kicsit mást akartunk kipróbálni. Valami gyorsabb, egyszerűbb dalban gondolkodtunk, nem szerettünk volna mindent túlgondolni.

A zenekar jelenleg új lemezén dolgozik, de a megjelenést nem kapkodják el. Annyi biztos, hogy az idén még három új dallal jeletkeznek.

Még nem tűztük ki a lemez megjelenésének pontos dátumát.” – mondja Agnete. “Jelen állás szerint inkább dalról dalra haladunk, ami egyrészt érdekes, másrészt könnyebb tartani a fókuszt is, így nem tűnik teljesíthetetlennek a feladat, egy album viszont jelenleg még annak látszana. Kis lépésekkel haladunk előre.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.