Dissident Aggressor – 33 év után adják ki első lemezüket

Fémforgács

33 év után jelenik meg az amerikai thrasher Dissident Aggressor első hivatalos lemeze, ami egy válogatásalbum képében lát majd napvilágot Death Beyond Darkness címmel augusztus 16-án, a Divebomb Records kiadásában. A jobb sorsra érdemes banda 1987-ben alakult meg Sacramento-ban. Elsőként egy 8 számos demót adtak ki, amit Bay Area-i színtér kedvező fogadtatásban részesített. Az erősen thrash orientált csapat Lloyd Powers gitáros, Dennis Lindner basszusgitáros, Darren Minter dobos, valamint Dale Roberts gitáros-énekes megszállottja volt a műfajnak. Képesek voltak napi 5-6 órákat is próbálni, hogy tökéletesre csiszolják zeneéjüket, aminek eredményeként 1992-ben egy újabb demót adtak ki. Sajnos a tagok egyéb, civil és magánéletbeli elfoglaltságai miatt a szépreményű zenekar, aki addigra már a Chrysalis Records és a Warner Bros. kiadók lemezszerződése előtt állt 1993-ban feloszlott.

A zenekar 2016-ban újra aktiválta magát, koncertezik, stb… Így most évekkel későbbi megjelenő első hivatalos kiadványuk, a Death Beyond Darkness-re korai éveik demói, szám szerint 16 dala kerül fel maszterizálva, valamint egy exkluzív szövegkönyvvel kiegészítve, benne korai interjúkkal és soha nem látott fotókkal. Az alábbiakban The Hill című szám újrakevert változata hallgatható meg.

Dissident Aggressor  – Death Beyond Darkness

(Divebomb Records)

1. The Thrill Can Kill
2. Derelict
3. The Nuthouse
4. The Hill
5. Dead Bugs
6. Blessing In Disguise
7. Second Coming
8. Forbidden Territories
9. What A Waste
10. Going Off
11. Raped By Society
12. Collage
13. Beginning Of The End
14. From The Balls
15. L.B.S.
16. Premonition (live)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.