Új kislemez a Machine Headtől, vendég a Killswitch Engage énekese

Az Egyesült Államokban és világszerte zajló tüntetésekre reagálva egy Civil Unrest című kétszámos EP-t adott ki a Machine Head. Az első dalban, a Stop the Bleedingben a Killswitch Engage énekese, Jesse Leach a vendég, ehhez klip is készült.

A két szám zenei részét (ahogy az utóbbi egy évben megjelent előző két szinglit is) a banda még 2018 legvégén vette fel, a következő felállásban: Robb Flynn – gitár, Jared MacEachern – basszus, Carlos Cruz (Warbringer) – dob. A dalszövegek és az énekfelvételek az utóbbi hetekben készültek.

Egyelőre továbbra is úgy tűnik, hogy a zenekar nem tervez új nagylemezt kiadni, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy Robb Flynn már Logan Maderrel is írt új dalokat, aki a Burn My Eyes 25. évfordulás turnéja alkamából tért vissza a zenekarba tavaly.

//www.youtube.com/watch?v=pXiwr6OsYcM

//www.youtube.com/watch?v=3-bHHQgkV58

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.