Varga Mihály pénzügyminiszter adott interjút a HammerWorld magazinnak

Varga Mihály pénzügyminiszter is interjút adott a HammerWorld magazinnak, melyet a hamarosan, július 9-én megjelenő dupla nyári számban lehet majd olvasni. A politikát ezúttal teljesen mellőző interjú egy most induló sorozat része, melyben a tervek szerint ismert, közéleti, híres emberek szólalnak meg rock és metal zenével kapcsolatban, így várható színészek, politikusok, sportolók feltűnése is.

"Interjú a HammerWorld hard rock és heavy metal magazinnal. Politikamentes beszélgetés a július 9-én megjelenő számban." - írta Varga Mihály pénzügyminiszter hivatalos Facebook oldalán.

 
Cselőtei László, a magazin egyik alapítója és társszerkesztője a következő gondolatokat osztotta meg saját oldalán a közösségi médiában:


"Régóta gondolkodtam már egy olyan interjúsorozaton, amelyben az élet különböző területein dolgozó, sikeres, híres emberek beszélnek a rockzenéhez fűződő viszonyukról. A képzeletbeli listámon már számos színész, sportoló, média személyiség szerepelt, amikor tavaly a budapesti Dinamit bulin megláttam Varga Mihály pénzügyminisztert, amint tőlem nem messze átszellemülten figyeli a koncertet. Nem is tudtam, hogy a rockzenéért rajong! Akkor azt gondoltam, ő aztán tényleg különleges beszélgetőpartner lehetne, izgalmas lenne vele indítani a sorozatot. Ma délután a pénzügyminiszteri dolgozószobában egy órán át, talán először a történelemben kizárólag hard rock és metal zenékről esett szó. \m/ A HammerWorld július-augusztusi számából kiderülnek majd a részletek."


Annyit azért már most el lehet árulni, hogy a pénzügyminiszteri tárgyalóasztalra egymás után kerültek ki a bakelit- és CD-gyűjtemény féltett darabjai: A legelsőként, még egy karcagi könyvesboltban megvásárolt Nazareth válogatás, egy dupla borítós, első Black Sabbath korong, az AC/DC, a Deep Purple korai bakelitjei, valamint a Rollins Band, a Dog Eat Dog és még számos, az elmúlt évtizedek különböző korszakaiból származó, érdekes, izgalmas album.


 
A több mint 30 éves múltú, havonta megjelenő HammerWorld magazinnak ez már a 326. száma lesz. A lapot 1986-ban alapította Cselőtei László és Lénárd László, akik a mai napig e független magazin élén állnak, mely töretlenül szórakoztat és informál egy változatlanul népes és hűséges olvasótábort.

Az első hat kiadás 1986 és ‘89 között jelent meg Metallica Hungarica néven, majd a német Metal Hammer tulajdonosokkal kötött megállapodás révén Metal Hammer Hungary, illetve Új Metal Hammer H. logóval került az újságárusokhoz. 2003 óta fut a magazin Metal & Hard Rock HammerWorld - röviden HammerWorld - néven, változatos tartalommal, hazai és nemzetközi zenekarokkal, zenéhez köthető személyekkel készült interjúkkal, hangszeres tesztekkel, zenei hírekkel, lemezkritikákkal és állandó ajándék CD melléklettel.

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.