The Third Kind – ember a föld ellen

A kemény vonalas crossover thrash / hardcore metalt játszó New York-i The Third Kind június 26-án robbantja ránk Man vs Earth albumát, amiről máris itt van címadó daluk hivatalos videója.

Az emberiség az anya természetének határait most már olyan tudatlansággal feszegeti, ami változatos károkat okoz mind a bolygóra, mind pedig maga számára.” – mondja Rich Muller basszusgitáros / énekes. “Megkezdhetjük a változtatást azáltal, hogy a nyilvánvaló hibákon dolgozunk, mivel a történelem leginkább megismétli önmagát, és a fejlett technológiáink ellenére újra és újra ez bizonyosult be.

Lemezükről még két másik dalt érhettek el a banda bandcamp oldalán, az alábbiakba pedig egy két héttel ezelőtti koncert videóját láthatjátok, amit a New York-i Lucy klubban rögzítettek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.