Pénteken jön Aleah újabb dala!

A 39 évesen, súlyos betegség után elhunyt Trees of Eternity-énekesnő Aleah Stanbridge posztumusz szólóalbuma július elsejétől lesz kapható, amely pakkban két CD-t találunk majd. Az egyiken elektronikus, a másikon akusztikus hangzással csendülnek fel a Dél-Afrikában született, de a kétezres évek óta Svédországban élő énekesnő dalai, aki 2016 áprilisában bekövetkezett haláláig egy párt alkotott zenésztársával, Juha Raivioval.

A zenész -akit először a Swallow The Sunban ismerhettünk meg- azoknak, akik megvásárolják a lemet, egy linket küld ajándékba, ahonnan a rajongók Aleah további, kiadatlan dalait tölthetik le. 

Az angyali szépséggel és különleges hanggal megáldott énekesnő albumáról már hallhattuk a My Will, az Inverted Enlightenment és a Vapour című dalokat, amelyekhez szöveges kisfilm is készült, most pedig Juha bejelentette: pénteken érkezik az újabb videó, amely a Sacrifice című szerzeményhez készül.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.